Frutas

Store kvalitets appelsiner fra Portugal, uden skadelig overfladebehandling

Hvem er Frutas Tereso?

Diana

ikonintegreret produktion

Landbrug er en grundlæggende aktivitet, og effektiv forvaltning af ressourcer, er en væsentlig forudsætning for at producere på en sikker og bæredygtig måde. På de cirka 300 hektarer af Frutas Teresos egen produktion, udover cirka 500 hektar af vores partnere, produceres der hvert år tusindvis af tons frugt, som takket være den Integrated Production- metode , vi praktiserer, indeholder den mindst mulige mængde plantebeskyttelsesmidler.

ikonmariehøne

Med dette landbrugssystem forvalter vi naturressourcerne rationelt, respekterer miljøet og prioriterer naturlige reguleringsværktøjer, ved at bruge for eksempel hjælp fra hjælpeinsekter og brug af fælder til massefangst af skadedyr, for at minimere brugen af ​​pesticider. Vi fremmer således økosystemstabilitet, forbedrer og bevarer jordens frugtbarhed og fremmer biodiversitet i fællesskab med naturen.

ikon Innovation

Ud over den bedste miljø- og produktionspraksis investerer vi i innovation og udvikling (F&U). Et eksempel på dette er undersøgelsen af ​​teknikker til at reducere brugen af ​​plantebeskyttelsesmidler i efterhøstbehandlinger af citrusfrugter, som har til formål at øge fødevaresikkerheden og afbøde direkte og indirekte tab på dette produktionstrin. I et af de projekter, vi udviklede, søgte vi at drage fordel af granatæbletræsplantagen og testede kapaciteten af ​​forbindelser udvundet fra huden på granatæblesorter til at blive brugt som behandling for nogle sygdomme i citrusfrugter.

central

Vores anlæg har 4000 kvadratmeter overdækket areal og omfatter otte kølerum med kapacitet til 1200 tons citrusfrugter. Vi investerer i avanceret teknologi industrielle maskiner for at sikre den bedste konservering, kalibrering og emballering.

Forpligtelsen til kvalitet er synlig i implementeringen af ​​certificeringer som HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) og Global GAP . Vi følger produktsporbarhedspraksis, proceskvalitetskontrol og kontrol efter høst, herunder svampekontamineringsniveauer og analyse af plantesundhedsrester i slutproduktet.

Vi sluttede os også til Sociedade Ponto Verde og Ecolub-certificeringen, idet vi fulgte den bedste affaldsgenbrugspraksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os

Reklame